fbpx
-17%

Adblue 20L

(1 recenzie)

75.00 lei

63,03 lei fara TVA

În stoc

-
+

AdBlue 20L

AdBlue® nu este nici combustibil si nici aditiv, nu se amesteca cu motorina ci se injecteaza in sistemul de evacuare pentru a reduce poluarea prin reducerea emisiilor nocive de ozizi de azot.

AdBlue® este o solutie lichida compatibila cu motoare Diesel Euro IV, V, VI care contine uree si apa deionizata sau demineralizata si este necesara pentru majoritatea camioanelor, autobuzelor si autocarelor care se deplaseaza in Europa.

AdBlue® este un produs cheie pentru toate vehiculele care folosesc tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction), o tehnologie cu ajutorul careia sunt reduse nivelul emisiilor toxice si in special al oxizilor de azot NOx.

AdBlue este un lichid pe baza de apa si continut de uree (CO(NH2)2) cuprins intre 31.8 % si 33.2 % conform Standardului International ISO 22241-1. Aceasta solutie este stabila din punct de vedere chimic, punctul de inghet fiind la -11 °C. Ureea CO(NH2)2 se obtine prin procedee industriale, prin combinarea bioxidului de carbon (CO2) si a amoniacului (NH3) la temperaturi si presiuni inalte (150°C, 50 bari). Substanta rezultata este solida, sub forma de cristale incolore, solubile in apa (H2O). Sistemul de injectie cu uree este relativ complex si contine un rezervor de uree, sistem de alimentare cu pompa electrica, un modul electronic de control (calculator), injector si catalizator. Aditional sistemul mai poate fi prevazut si cu un senzor de oxizi de azot dup catalizator, care masoara rata de conversie a catalizatorului.

Rezervorul de uree este prevazut cu un senzor de nivel pentru a alerta conducatorul auto din timp atunci cand este necesara alimentarea cu cu uree. De asemenea, datorita temperaturii de inghet a solutiei AdBlue® (aproximativ -11°C) rezervorul mai este prevazut si cu o rezistenta de incalzire.

Avertisment:

  • a nu se expune la raze solare
  • depozitare: min. -5 grade C, max 25 grade C
  • lichid iritant, clatiti cu multa apa, consultati medicul.

 

Greutate 20 kg

1 recenzie pentru Adblue 20L

  1. Mihai Varna

    Pret corect. Livrare rapida. Folosesc de vreo 3 ani acest adblu. Sunt foarte multumit.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.