Pentru a face o comanda este necesar sa adaugati produsele dorite in cos. Apoi se acceseaza pagina “Finalizeaza comanda”. Trebuie completate informatiile pentru facturare si livrare si se apasa butonul “Plaseaza comanda”. Din acel moment comanda este plasata si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil.

Livrarea comenzilor se face in 2 – 3 zile lucratoare.

Da. Pentru cantitati mari se poate trimite un email la adresa noastra comenzi@e-chimicale.ro . Va rugam sa ne specificati produsul si cantitatea dorita. Ofertele se fac pentru comenzi de peste 350KG sau cu sume de peste 3500 lei.

Din pacate exista riscul ca pe parcursul livrarii un produs se poate deteriora. In acel moment noi o sa fim notificati de catre cei de la curier, si noi o sa inlocuim acel produs pentru a se face livrarea. Comanda o sa ajunga la destinatar dar cu o mica intarziere.

Plata se poate face direct în contul nostru bancar RO98RNCB0263128821460001. Te rog folosește ID-ul comenzii tale că referință de plată. Factura va fi trimisă pe emailul specificat în comandă imediat ce este procesată. (Să se verifice și secțiunea SPAM). Comandă va fi pusă la curier numai după ce plata dvs. este procesată. Plata este procesata in 24h pentru banca BCR si 48h pentru alte banci. Livrarea se face in 1 – 3 zile lucratoare.

Da. Va rugam sa ne trimiteti un email cu solicitarea dvs. la comenzi@e-chimicale.ro . Noi o sa va raspundem la solicitare in cel mai scurt timp posibil.

Livrarea se face prin firma de curierat DPD sau Same Day. Livrarea se face in 1 – 3 zile lucratoare.