POLITICA DE RETUR

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, GXG Chemicals SRL iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a solicita un retur:

  • Descarca si completeaza toate datele din Formularul de Retur

Click pe acest link:  -> DESCARCA AICI FORMULARUL DE RETUR

  • Notifica departamentul de Customer Service in scris la adresa comenzi@e-chimicale.ro, referitor la coletul pe care urmeaza sa il returnezi
  • Expediaza comanda de retur impreuna cu Formularul de Retur inclus la adresa : Com. Budesti, Sat Racovita, Str. Islaz Barza, Nr. 146, Vâlcea
  • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului, vei fi notificat via e-mail cu privire la statusul restituirii contravaloarii produsului/produselor returnat/(e), in contul specificat in Formularul de Retur

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Este necesar ca produsul original sa fie trimis catre noi printr-un curier rapid organizat de dvs (in afara de Posta Romana)

In cazul in care ai primit un produs cu defect sau altul decat cel comandat, te rugam sa transmiti solicitarea in scris la adresa comenzi@e-chimicale.ro, impreuna cu fotografiile produselor receptionate. Returul in acest caz va fi organizat de catre GXG Chemicals SRL.

POLITICA DE SCHIMB

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alt produs, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa comenzi@e-chimicale.ro in care vei specifica numarul comenzii, numele si prenumele complet cat si produsul pe care il doresti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul dorit de tine nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie desigilat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este desigilat sau deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele desigilate sau deteriorate.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoanele care au efectuat mai mult de 2 retururi fara motive intemeiate in ultimele 24 luni.