-26%Nou

K-WASH Forte Spuma Activa Profesionala 10Kg

(7 recenzii)

89.00 lei

74,79 lei fara TVA
-
+

K-WASH Forte Spuma Activa Profesionala este un detergent activ superconcentrat cu putere mare de curatare si spumare. Dizolvă şi emulsionează murdăria, inclusiv grasimi si insecte, conferind luciu şi protecţie suprafeţelor vopsite, metalizate, din plastic şi cauciuc. Tehnologie care permite îndepărtarea totală şi rapidă a stratului de murdărie în orice anotimp de pe suprafeţele autovehiculelor si camioanelor vopsite sau cu prelată.

Beneficii:

 • Spalare rapida fara frecare, cu jet de apa sub presiune;
 • Degreseaza rapid si eficient;
 • Ofera luciu si protectie;
 • Foarte eficient impotriva grăsimilor, insectelor și a murdăriei persistente;
 • Nu ataca suprafetele vopsite, din plastic, cauciuc sau aluminiu si nu matuieste farurile.

Utilizare: pentru spălarea exterioară a autovehiculelor/camioanelor cu jet de apă la presiune înaltă. Se va utilizeaza diluat cu apă în raport de 1:60-1:40 sau 1,7%-2,5%, în funcţie de gradul de murdărie al suprafeţelor de curăţat, temperatură sau duritatea apei folosită în procesul de spălare. Aplicați detergentul activ pe caroseria uscată, dacă este posibil și dacă caroseria nu este fierbinte. Se aplică spumă pe suprafaţe prin pulverizare sub presiune scăzută, cu ajutorul echipamentelor corespunzătoare (lance de spumare, nebulizator, sistem de dozare de tip venturi, etc.), se lasă să acţioneze 2-3 minute după care se clăteşte cu jet de apă de înaltă presiune (120-180 bari recomandat). Clătirea: Distanța jetului de apă față de suprațata caroseriei trebuie sa fie de 20cm – 35cm recomandat în funcție de puterea aparatului de spălat). Recomandat în special pentru spălătoriile Self Serv. In cazul in care nu se foloseste ceara, se recomanda stergerea masinii, imediat dupa limpezirea acesteia, cu o laveta din piele naturala sau sintetica pentru a nu se usca cu urme de picaturi de apa care se scurg dupa limpezire.

ATENŢIE! – Nu aplicați detergentul activ pe suprafețe fierbinți și nu lăsați produsul să se usuce pe suprafețe. Se recomandă a se verifica compatibilitatea produsului pe maşini care prezintă vopsele deosebit de uzate.

Contine: Amestec de tensioactivi anionici si neionici, agenți de complexare și parfum.

Ambalaj: Canistra 10Kg.

Termen de valabilitate: 36 luni de la data fabricatiei.

 

Produsul se păstrează în ambalajul original închis etanș, în spații bine ventilate, ferit de îngheț, de soare sau surse de căldură, la temperaturi între 5°C și 30°C. P305+P351+P338- ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. P101– Dacă este necesar contactatarea medicului țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P280- Purtați mănuși de protecție / îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor / echipament de protecție a feței. P302+P352- ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun. P501- Aruncați conținutul /recipientul conform legislației în vigoare.

Greutate10 kg

7 recenzii pentru K-WASH Forte Spuma Activa Profesionala 10Kg

 1. Anonim

  Recomand.

 2. Vasile Gheorghiu

  Recomand!

 3. Seleceanu Florian

  Primit a doua zi cu Nemo. Concentrata face spuma densa, miroase frumos a parfum care imi aminteste de copilarie.

 4. Anonim

  Produs bun .

 5. Dascal Andrei

  Testul suprem a fost cand am spalat masina de murdaria veche fara sa fie nevoie sa sterg cu carpa. Concluzia este ca aceasta spuma profesionala K-WASH este superioroara altor spume active mult mai scumpe.

 6. Virgil Toma

  E ce trebuie. Multumit.

 7. Enache Pavel

  Am testat multe spume active pana sa ajung la aceasta iar la recomandarea unui prieten am ajuns sa o testez si pe aceasta. K-WASH este la fel de buna ca una de 250 lei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.