Solutie Curatare Ciment Concentrata EDILCEM 10Kg

EDILCEM este un detergent acid concentrat pentru curatarea si dizolvarea cimentului sau a betonului (nu curata asfaltul).

Proprietati speciale:

  • Curatarea betonului intarit de pe utilaje, malaxoare si scule.
  • Curata cimentul si betonul intarit de pe utilajele industriale sau cifele transportoare de beton.
  • Indeparteaza resturile de beton sau adeziv intarit.
  • Matuieste marmura de orice tip.
  • Ideal pentru mașini industriale și pardoseli.

Produs pe baza de: acizi, agenți anticorozivi și fosfați.

Mod de utilizare:

Se foloseste diluat: 1 litru solutie concentrata se dilueaza cu 1 – 2 litri apa, se aplica, se lasa sa actioneze pana se obtine rezultatul dorit apoi se clateste bine.

Ambalaj: canistra 10Kg.

UZ PROFESIONAL.

MADE IN ITALY.

 

Fraze de pericol: Provoacă arsuri grave ale pielii și leziuni oculare. Poate provoca iritatii respiratorii. Fraze de precauție: Nu inspirați praful/fumul/gazul/ceața/vaporii/sprayul. – Evitați să respirați praful/fumul/gazul/ceața/vaporii/sprayul. Spălați mainile temeinic după utilizare. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: clătiți gura. Nu provocați voma. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau părul): Scoateți imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea cu apă. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente. Continuați clătirea. Sunați imediat la un CENTRU TOXICOLOGIC/medic dacă nu vă simțiți bine. Aruncați conținutul/recipientul conform legislatiei de colectarea deseurilor. Substanța/amestecul NU conține substanțe PBT/PvB conform Regulamentului (CE) 1907/2006, anexa XII.

Greutate10 kg

Recenzii

Nu avem nici o recenzie pentru acest produs.

Fii primul care lasa o recenzie “Solutie Curatare Ciment Concentrata EDILCEM 10Kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
X
Open chat
Buna ziua
Te putem ajuta?